Cele mai cumpărate

Information

Producători

Furnizori

Produse vizualizate

NAS 4TB 2BAY BUFFALO LINKSTATION 220

LS220D0402-EU

Produs nou

LinkStation ™ (seria LS220D) de la Buffalo ™ Technology combină o interfață de utilizator incredibil de ușoară cu confortul, securitatea și capacitatea de stocare.

Mai multe detalii

50 buc cu livrare in 4-5 zile

1 614,00 lei cu TVA

Fișa tehnică

Tensiune alimentare100-240 VAC
Format carcasaTower
Aplicatie 1Home/ SOHO
ProcesorMarvell ARMADA 370, 800MHz ARMv7 Dual Core
MemorieDDR3 256 MB
Numar HDD/ Bay2 HDD
Capacitate stocare max.8 TB (2 x 4 TB)
Capacitate stocare cu HDD incluse4 TB (2 x 2 TB)
Conexiune retea1 x RJ45, Gigabit (10/100/1000)
Port USB1 x USB 2.0
RAIDDA: 0, 1, JBOD
Protocoale reteaTCP/IP, SMB/CIFS, FTP, HTTP/HTTPS, AFP
Interfata HDDSATA II 3GB/s
Sisteme de operare acceptateWindows® 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista; Mac OS X 10.6 - 10.10
Dimensiuni (mm)87 x 205 x126
Greutate1,7 kg
Garantie24 luni

Informații

LS220D este accesibil, rapid și pregătit pentru sarcini de stocare intensă a datelor. Este preconfigurat și poate fi setat chiar și prin intermediul telefoanelor inteligente cu o nouă interfață mobilă și intuitivă.

Soluția Cloud personal de la Buffalo vă asigură confidențialitatea și vine fără alte costuri și cu securitate totală. Datele utilizatorilor din cloudul personal rămân protejate în locația fizică a dispozitivului dvs. - nu în centrul de date al unui terț. Și cu aplicațiile mobile gratuite de la Buffalo sau cu orice browser web, datele dvs. sunt accesibile și doar câteva clicuri de la tastatură.

- Capacitate mare
- Nu există nicio limitare a mărimii pentru fiecare fișier
- Nu se limitează dimensiunea transferului pe zi

WebAccess - aplicații gratuite și acces cu un clic de oriunde

În timp ce vă aflați în mișcare, serviciul WebAccess gratuit al Buffalo permite utilizatorilor să creeze un cloud privat pentru accesul facil la distanță și partajarea de fișiere cu oricine, oriunde pe Internet. Tot ce aveți nevoie este un smartphone sau tabletă și aplicația gratuită iOS, Windows sau Android a lui Buffalo pentru a vă bucura de accesul complet la activele digitale pe care le păstrați pe LinkStation ™.

Deschideți cu ușurință fișiere pe Linkstation ™ de pe un site la distanță sau cu aplicații WebAccess gratuite disponibile pentru:

- iOS 4.3 și versiuni ulterioare
- Android 2.3 și versiuni ulterioare
- Windows Mobile 7.5, 7.8, 8
- Windows Tablet și Desktop / Laptop cu Windows 8  și versiuni ulterioare

Noul LinkStation ™ de la Buffalo poate transmite simultan până la 4 filme HD, permițând simultan fiecărui membru al familiei să urmărească filmul preferat, pe propriul dispozitiv, în același timp. LS220 este compatibil cu DLNA și Twonky Beam și poate rula și fișiere audio DSD de ultimă generație fără a pierde calitatea.

Back-up

Oferă stocare și copiere de rezervă simplă și sigură pentru toate calculatoarele PC și Mac și dispozitivele mobile dintr-o rețea de domiciliu. Permite utilizatorilor să stocheze conținut pe până la cinci PC-uri Windows de acasă sau de birou utilizând NovaBACKUP® sau să facă copii de rezervă ale computerelor Mac cu Time Machine®: gata pentru copii de rezervă pentru mai mulți clienți