Solutii de stocare pentru orice situatie

Solutiile de stocare oferite vă asigură că aveți toate datele stocate în siguranță într-un loc central și că aveți acces oricand.

Aceste dispozitive combină confortul și capacitatea de stocare în rețea sau direct atasate la la computer/ server cu o interfață de utilizator incredibil de ușoară și cu o funcționare extrem de silențioasă.

Solutii de stocare pentru orice situatie Nu există produse în cadrul acestei categorii.

Subcategorii

 • NAS (Network Attached...

  NAS ușor de utilizat, soluții plug-and-play care economisesc timp și efort deoarece discurile de stocare sunt gata instalate, formatate și cu setare simplă a configurației.

  NAS cu discuri instalate din fabrica sunt gata de funcționare în câteva minute - necesitând doar să le scoateți din cutie, să vă conectați la sursa de alimentare și la rețea și, pur și simplu, apăsați pe "power".

 • DAS (Direct Attached...

  Direct Attached Storage (DAS)

  DAS ușor de utilizat, soluții plug-and-play care economisesc timp și efort deoarece discurile de stocare sunt gata instalate, formatate și cu setare simplă a configurației.

  DAS cu discuri instalate din fabrica sunt gata de funcționare în câteva minute - necesitând doar să le scoateți din cutie, să vă conectați la sursa de alimentare și la rețea și, pur și simplu, apăsați pe "power".